Verksted

Service er ikke bare oljeskift!  En service består av 70 til 150 fabrikk definerte punkter som kontrolleres og oppgaver som utføres. For enkelte modeller har vi også egne oppgaver som utføres for å sikre kunden en driftssikker bil.

Vi er kvalifisert til å utføre alle typer arbeid på Audi og Volkswagen, enten det gjelder service,  små- og store  reparasjoner eller forsikringsoppgjør. Med 35+ års erfaring og avansert måle- og diagnoseutstyr fra Audi, Volkswagen, BMW, Mini og Bosch (universell tester) har vi muligheten til diagnostisere de mer komplekse problemene som kan oppstå. For oss er det viktig å finne selve årsaken til problemet framfor bare 'å skifte deler' som er antatt defekt - det er her gode feilsøkings rutiner kommer inn i bildet. Vi gjør også arbeid på andre bilmerker.

Vi har godkjenning og utstyr for alle type oppgaver; Eu-kontroll, bilelektrisk, motor, karosseri, klima, hjulstilling etc. I vårt maskinverksted kan vi gjøre de nødvendige tilpassinger når det trengs.

Pris er ofte avgjørende for kvaliteten på arbeidet som utføres og prisen blir satt etter den tid som medgår for å gjøre en god jobb. Vi benytter orginale deler eller bedre.

Kontakt oss for en prat eller tilbud om ditt problemet eller bestilling av service

Har du spørsmål?

Vi hører gjerne fra deg.
Bruk skjemaet for å kontakte oss.

Hva står i bildet?